beats by dre cheap

Stigli Afrikanci!!!

Danas su u poslijepodnevnim satima na sarajevski aerodrom stigla tri tamnoputa igrača iz Nigerije. Nakon što se priča dugo povlačila po novinama, Afrikanci su napokon kročili u Sarajevo.

Jerome David, Isaac Ogbonna i Hussaini Nasiru su se danas priključili treningu ekipe u 17:00 sati na stadionu "Asim Ferhatović - Hase", a nakon toga i u 18:00 u Ilijašu. Očekuje se mišljenje šefa stručnog štaba da bi nakon toga, ako stručni štab bude zadovoljan, uslijedili potpisi ugovora.

Jerome David (21 godina) je igrao za ekipu Kwara United-a koja je 2006. godine osvojila titulu nigerijske Premijer Lige, a prošle sezone završila na 4. mjestu. David igra na poziciji špica.

Isaac Ogbonna (20, štoper, zadnji vezni) i Hussaini Nasiru (22, veznjak) su, kako saznajemo, za svoje klubove nastupali i u afričkoj Ligi Prvaka.

U narednim danima očekujemo mišljenje trenera Bajramovića, a tamnoputi fudbaleri će vjerovatno dobiti priliku i na prijateljskoj utakmici protiv Radnika iz Hadžića koju bordo tim igra u srijedu. Protiv Radnika će nastupiti drugi tim Sarajeva: mlađi igrači, igrači koji se oporavljaju od povreda i oni koji nisu dobili veliku (ili nikakvu) minutažu dosad u prvenstvu.

Horde Zla 1987
http://hordesjever.blogger.ba
18/08/2008 23:15