beats by dre cheap

RAŠČIĆ: JEFTINO SMO PRIMILI GOLOVE

- „Igramo dobro i šteta je što nismo pobjedili u Orašju. Sami smo sebi krivi, jer smo golove primili naivno, jeftino, iz prekida“, istakao je Admir Raščić, napadač Sarajeva koji je i u subotu postigao gol za tim sa „Koševa“.


Sarajevo nakon tri kola i gostovanju u Orašju (2:2) sada ima četiri boda, ponajviše zahvaljujući Raščiću koji je zabio do sada četiri gola (tri protiv Zrinjskog i u Orašju), te je trenutno prvi strijelac Premijer lige BiH.

- „Hvala Bogu igramo dobro, ali najvažnije je da kao ekipa igramo dobro. Ja sam jedan od igrača u timu i manje je bitno ko će dati gol. Važno je da što više pobjeđujemo, a bod protiv veoma kvalitetnog Orašja moramo ovjeriti u idućem četvrtom kolu kada ćemo ugostiti i pobijediti Leotar“, smatra Raščić.

I Raščićev trener Šener Bajramović djelimično je zadovoljan bodom iz Orašja.

- „Odigrali smo dobro i trebali smo pobjediti. Imali smo korektnog domaćina, dobro suđenje i sve uslove za igru. Možemo žaliti što smo pet minuta prije kraja susreta ostali bez cijelog plijena. Ipak, raduje da ekipa igra dobro. U narednim kolima moramo pokazati snagu. Imamo težak raspored, jer smo domaćini sve boljem Leotaru, a potom nas čekaju dva gotovanja Borcu i Zvijezdi iz Gradačca. Ukoliko u tri pomeuta meča uzmemo sedam bodova mogli bi možda i preuzeti vrh tabele, a onda dočekati Široki Brijeg koji bi nam mogao biti glavni konkurent za titulu“, rekao je Bajramović.

Horde Zla 1987
http://hordesjever.blogger.ba
17/08/2008 22:17