beats by dre cheap

Bajramović: Neću tolerisati nedisciplinu!

- „Admir Raščić i Edin Dudo zbog tuče u Ilijašu biće kažnjeni novčano, a ponovi li im se sličan, pa i manji eksces dok sam trener oni više neće igrati“, tvrdi Šener Bajramović, trener FK Sarajevo.
Raščić i Dudo su se potukli u utorak naveče u kontrolnom susretu kojeg je premijerligaš sa „Koševa“ protiv niželigaša u svoju korist riješio sa 1:0.


- „Ja ne trpim nedisciplinu u timu! Obavili smo razgovor sa obojicom...", istakao je Bajramović za SportSport.ba, naglasivši:

- "Pokajali su se zbog blamaže koju su priredili ugledu renomiranog kluba kakav je FK Sarajevo. Moraće se izviniti i svim saigračima. Sa imenom našeg kluba niko se neće igrati. Uprava će odrediti visinu kazne za Raščića i Dudo, ali ovaj slučaj treba da bude velika opomena za sve igrače Sarajeva. Ponoviću još jednom i završiti ovu priču, niko, ama baš niko neće imati pravo na nedisciplinu u timu dok sam trener.“

Bajramović je za SportSport.ba kazao i kako je do utorka naveče u njegovom timu vladala harmonija, te da incident nije narušio odličnu atmosferu u ekipi.

Narednog vikedna Sarajevo čeka težak premijerligaški ispit. Gosti su u Orašju koje je u prva dva kola pobijedilo Leotar (3:0), te umalo osvojilo bod u Banjoj Luci protiv Borca (0:1).

- „Orašje, očito, u ovoj sezoni ima dobar tim. Mi se za ovu utakicu pripremamo kao i za svaku drugu. Namjere su nam kao i u svakoj utakmici, pobijediti. Vjerujem da ćemo se dobro spremiti i na psihološkom planu i iz Orašja donijeti prve gostujuće bodove u ovoj sezoni kako bi svima dali do znanja da ćemo se boriti za sami vrh tabele“, rekao je Bajramović.

Hota i certifikati

Prema današnjem pisanju bh. dnevnih novina od dolaska Almedina Hote u Sarajevo nema ništa, a što su za SportSport.ba potvrdili čelnici „bordo“ tima. Ipak, sastav trenera Bajramovića uskoro bi trebao biti jači, kada certifikate iz za nastup iz Irana i Rusije dobiju Emir Obuća, Faruka Ihtijarevića, te Ajdin Maksumić.

Horde Zla 1987
http://hordesjever.blogger.ba
13/08/2008 16:46