beats by dre cheap

Turković: Želim postati jedan od vlasnika Hajduka

U Splitu se ovih dana dosta govori o pretvaranju Hajduka u dioničarsko društvo. Jedan od vlasnika bi mogao postati i bivši igrač ovog kluba bh. nogometaš Almir Turković.

- Čuo sam nešto za to, ali još niko nije razgovarao sa mnom o tome. Oni to vjerovatno žele napraviti zbog dugovanja prema meni. No, to je veoma interesantna stvar za mene i naravno da bih volio biti jedan od vlasnika velikog kluba kao što je Hajduk. Tri godine sam na sudu s njima zbog dugova, a mislim da bi to sada mogli i završiti - veli za "as" Almir Turković.

Oproštaj od aktivnog igranja nogometa otvorio je bezbroj solucija za Almira Turkovića. Jedna od njih mogla bi biti i rad u omladinskom pogonu Hajduka.

- Da, to je tačno. Bio sam na utakmici Hajduk - Varteks i ljudi u Hajduku su razgovarali sa mnom o angažmanu u omladinskom pogonu. Razmislit ću o toj interesantnoj ponudi. Radio bih sa mladim napadačima u Hajduku, ali o tome ću još razmisliti - dodaje Turković.

Sa infuzije došao na Koševo

Turković je bio na odmoru na Jadranu, ali je dobio trovanje stomaka. No, i to ga nije spriječilo da dođe na Koševo i gleda utakmicu Sarajevo - Zrinjski.


- Imao sam velikih problema sa stomakom. Došao sam sa infuzije na utakmicu, jer nisam mogao odoljeti da ne vidim svoj klub - veli Turković.

Horde Zla 1987
http://hordesjever.blogger.ba
11/08/2008 16:11